Over ons en de werking van drogestoom reiniging

Knoop Cleaning  is een enthousiast bedrijf gestart in januari 2018 door Ronald en Corina Knoop.

Wij staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Een bedrijf met flexibele werktijden en  dus op vele fronten inzetbaar zowel voor particulieren als bedrijven. Dus als u een schoonmaakklus heeft groot of klein , neem gerust contact met ons op.


Werking van droge stoomreiniging

Stoomreiniging is enorm krachtig en milieuvriendelijk. Bij stoomreiniging wordt alleen gebruik gemaakt van water en bij sterk vervuilde oppervlakken een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.   Het grote voordeel van droge stoomreiniging ten opzichte van traditionele reinigingsmethoden zijn: verlaging van de reinigingstijd, minder water en reinigingsmiddel gebruik, milieuvriendelijk, verhoogde hygiëne (reductie bacteriën, ziekteverwekkers en allergenen) en moeilijk bereikbare plekken kunnen makkelijker gereinigd worden.                                                                                     

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn voor uiteenlopende reinigingsopdrachten in te huren.(zie diensten op onze site)

Met stoomreiniging wordt vervuiling losgeweekt , dus niet weggespoten zoals bij een hogedrukreiniger. De diepte reinigende werking van stoom maakt het vuil los en doodt de bacteriën en andere ongewenste micro organismen. Het losgeweekte vuil wordt vervolgens opgezogen of verwijderd met een waterstofzuiger of microvezeldoek. Stoom reinigen is schoonmaken op een ander niveau. Het is goed te combineren met de traditionele schoonmaak . Zo kun je door periodiek te reinigen met stoom een perfecte basis creëren voor de reguliere schoonmaak.
bio clean citrus
milieu vriendelijk reinigings middel
MSDS Bio Clean Citrus (NL) 2015-11-17.pdf (170.12KB)
bio clean citrus
milieu vriendelijk reinigings middel
MSDS Bio Clean Citrus (NL) 2015-11-17.pdf (170.12KB)

 

 

 


 


 


 

E-mailen
Bellen